Nejlepší online hry na internetu

Vítejte na našem blogu, který se věnuje tématu nejlepší online hry na pc zdarma 2014, kde vás budou provázet nejlepší hry na internetu zdarma. Pravidelně se budeme věnovat nejnovějším, ale hlavně nejhranějším online hrám zdarma, které se těší velké oblibě u milióny hráčů. Online hry jsou jedním z nejlepších způsobů, jak trávit volný čas a také jedním z nejlevnějších druhů online zábavy. Jeden z hlavních důvodů, proč lidé hrají online hry, je bavit se. Ať už hrajete sami a nebo se svými přáteli, o zábavu je vždy dokonale postaráno. A co teprve když se zapojíte do multiplayerové vřavy a se svými nabušenými hrdiny prožíváte zajímavé dobrodružství se spoluúčastí na velkolepých a
rozmanitých bitvách. Možností online zábavy je spousta a my se vám pokusíme přinést to nejlepší, co herní scéna nabízí. Pojďme tedy do toho a představme si horké kandidáty na nejlepší hry roku, máte se na co těšit ;)


Nejlepší online hry na internetu se za rok 2014 těší velké oblibě. Samozřejmě se najdou i lidé, kteří jimi opovrhují, ale mnoho lidí si je rádi zahrají. Doba pokročila kupředu a počítačové online hry jsou jedny z nejrychleji se rozvíjejícím odvětví. Hra vás dokáže na dlouhé hodiny pobavit, ačkoliv někteří usuzují, že mají hry na člověka negativní vliv. Zde je velmi obtížné odhadnout, kteří lidé hře dokážou naprosto propadnout a pro ktéré je to pouhý relax. To však neznamená, že si online hru zahrát nemůžete. V každé hře, kde plníte různé úkoly, si automaticky rozvíjíte své strategické schopnosti a hlavně se učíte anglickému jazyku, kde vás hra donutí ho brát na vědomí. Tím pádme zde mnohé hry plní i funkci vzdělávací. Dále se zde může člověk naprosto skvěle odreagovat a odpočinout si od reálného života a utéct do toho virtuálního aspoň na malou chvíli. To ovšem nesmí přejít na závislost, kdy u hry trávíte většinu dne. Především se jedná o MMORPG hry, kde se snadněji podléhá návyku než u jiných her. Hry mají být pro člověka jakýmsi druhem relaxace, nikoliv závislosti. V online hraní je nejrozšířenější hra více hráčů v jedné hře, kde měříte své schopnosti s jinými živými hráči. Je to velká výhoda, protože nemůžete dopředu předvídat lidské chování jako je to například u naproramovaného bota a nikdy dopředu nevíte, co udělá váš protivník v příštím kole. Rozhodně jsou pak i zajímavé strategické hry a jiné budovatelké hry, kde potřebujete vybudovat základnu a poté porazit soupeře. I když nejčastější činností v klasické hře s hrdiny je neustálý boj s nestvůramy různého typu. Jednou z klíčových věcí jsou rozhovory s okolním světem, kde vás to přímo vtahuje do hry a do celkového dění. Je to takový dobrý pocit, když máte sídlo ve vesnici, kde jsou vaši přátelé a víte, že tvoříte v podstatě jakousi virtuální rodinu. A nakonec tu máme hry, kde se nestřílí a ani nebojuje. Když vás prostě přestane bavit boj, můžete se zaší do chatky hluboko v lese, kde není ani živáčka a s krumpáčem těžit suroviny a vyrábět si různé předměty pro dení činnost.


Nejlepší online hry na pc zdarma

To byly tedy naše nejlepší online hry na pc zdarma 2014. Jedná se o hráči nejoblíbenější a nejlepší online hry na internetu zdarma pro tento rok a není se ani čemu divit, tyto tři hry jsou prostě to nej, co současný rok nabízí. Možná by bylo ještě dobré si trošku vysvětli pojmy u online her. Každá online hra má své určité zařazení, do kterého spadá a znalí hráči si pak například můžou vyhledávat hry dle svého oblíbeného žánru. Věděli jste třebas odkud pochází známá zkratka “OMG“? Ve skutečnosti je to právě z herního prostředí a znamená to online multiplayer game. To bylo jen tak na úvod a nyní se již posuňme k samotnému řazení her. Jako první skupinu bych zařadil webové hry, kderé patří do těch jednodušších a méně náročnějších her. V podstatě sem můžeme zařadit nejmladší hráče, kteří začínají. Tyto hry se dají hrát ve webovém prohlížeči bez jakýchkoliv problémů. Nemusíte tedy ani nic instalovat, pouze se do hdy zaregistrujete a hned hrajete. Hry pro dva hráče najdete v tomto článku Hry pro dva online zdarma


Nejlepší online hry na pc zdarma 2014 mají ještě jednu podobnou supinu a tím jsou multi user dungeon hry, kde se pořádají opět jednodušší hry, ale většinou je to pro více hráčů. Jenže zde nečekejte žádné grafické ani adrenalinové boje. Jsou to hry, které probíhají pouze pomocí textového rozhraní. Tyto hry zas až tak rozšířené nejsou, nejlepší online hry na internetu 2014. A do třetice tu máme v této skupině hry, které se hrají pomocí adobe flashe. Do webových stránek jsou vloženy určité aktivní prvky, které se snaží zlákat hráče. Bohužel tento druh her nepodporuje multiplayer ani komunikaci mezi hráči, mají tedy jen tu výhodu, že se dají hrát přes prohlížeč. A nyní se už dostáváme k nejrozšířenějšímu typu her s názvem MMOG, což v překladu znamená masivní hra více hráču připojených online. To se pak dále ještě dělí na MMORPG – masivní hra více hráčů s tím, že každý má svého hrdinu a toho si leveluje na vyspělejší bytost. Patří sem například jedna z nejoblíbenějších her World of Warcraft.


Další přichází na řadu MMORTS, masivní strategická hra více hráčů online, kde má například každý hráč svůj tank a svoji úlohu ve hře. Mluvíme zde nyní o World of Tanks. Podobná hra je ještě World of Planes, kde namísto tanku usedáte do bombardéru a nebo stíhačky a se svými spoluhráči se snažíte porazit soupeřící letouny. A jako poslední zde máme MMOFPS – masivní hra více hráčů akční hry z pohledu první osoby, kde při průchodu mapou před sebou většinou vidíte zbraň a mířítko pro přesnější sřelbu. V podstatě klasická online střílečka, které jsou také velice často hráči vyhledávané jako nejlepší online hry na internetu nebo nejlepší online hry na internetu ke stažení.


SDÍLEJ A ZAHRAJ SI I SE SVÝMI PŘÁTELI
Přidejte si nás na Instagramu 
https://www.instagram.com/insta_dailydeals/



Zahrajte si Drakensang Online
Postavte se hordám nepřátel a  bojujte za lepší zítřek. Vylevelujte si svou postavu k naprosté dokonalosti a nepřátelům pěkně zatopte. Zapojte do hry i své přátele a bojujte společně. Hra je v češtině, klikněte na obrázek s nápisem "Hraj Nyní" a můžete ihned začít.