Hry pro dva online zdarma

Online hry pro dva hráče přes internet je naše další téma, které bychom chtěli trochu více rozebrat. Živě si ještě pamatuji víkendy, kdy jsme s kámošema seděli v garáži a pařili na takových těch TV konzolích. Mám tím na mysli malou krabičku, co se připojí k televizi s dvěma ovladači a na tom se pařili jednoduché hry. Ačkoliv ty hry nebyli nic moc extra, vždy jsme si náramně užili a do toho přišla spousta legrace a zábavy, protože to byly hry zdarma pro dva hráče jak dělané. Dnes již šla doba kupředu a všechno logicky přešlo na herní PC, kde jsou široké možnosti se pořádně s kamarády vyblbnout. A nejlepší je, když můžete být v jedné místnosti oba dva. V podstatě hrajete tu
samou hru a do toho si můžete vykládat, hecovat se a všelijak se vzájemně popichovat, aby ten druhý udělal ve hře chybu a nebo minimálně docílit jeho slabé koncentrace a narušit tak jeho plánovanou strategii. Pojďme se tedy podívat, jaké druhy her pro dva by vám rozhodně neměli utéct a co stojí za zmínku. Těch lepších není sice mnoho, ale vždy se něco vybrat dá a dobře se pobavit. Doporučujeme navazující článek Nejlepší online hry na internetu


Hry pro dva online přes internet je dnes již něco jako samostatná kapitola v herním průmyslu. Herní vývojáři jsou si vědomi toho, že čím dál tím více hráčů dává přednost hře pro dva online. Herní zážitek se pak dostává do zcela jiného rozměru, když můžete hrát s dobrým kamarádem na rozdíl od cizých lidí, pokud hrajete zrovna online a ideálně v jedné místnosti. Hra má pak úplně jiný nádech a ta atmosféra je prostě hustá a plná adrenalinu. Vemte si například, že s kamarádem hrajete strategii dva proti dvěma a vaši nepřátelé se domlouvají pouze přes klávesnici u pc. Tím jste celý zápas v obrovské výhodě. Zatím co soupeři budují a snaží se domluvit na prvních společných krocích, vy už máte naplánovaných x kroků dopředu a jste na tom celkově i znatelně lépe. Ať už se jedná o výstavbu podporujících se budou pro vylepšení jednotek a nebo rozdělení dělby práce u těžby surovin. Samostatnou kapitolou je pak útok na soupeře, kdy rychlá komunikace znamená v podstatě jasné vítěýství, jestliže neuděláte nějakou zásadní chybu. Při výhodě rychlé konverzace a určení společného cíle dostanete soupeře brzy na kolena a nepřátelé se z tlaku už pak nemají kam vymanit, protože vázne komunikace na bojišti a to zásadně mění celou hru.


Online hry pro dva hráče přes internet   

Hry pro dva online střílečky už tak v módě ani nejsou, protože se na scénu dostávají stále oblíbenější moba hry jako je například League of Legends, což je skvělá hra jak pro dva hráče, tak i pro více hráčů. V tého hře má každý tým hráčů hned pět a požitek ze hry se tak násobí. Na samém začátku hry jste vrženi do klienta, kde si každý hráč vybere svého hrdinu. Každý hrdina má jiné schopnosti, ale pro celý tým má každý hrdina v podstatě stejnou důležitost. Hrdinové má víceméně i předurčenou pozici na mapě, pro kterou se hodí jejich schopnosti. Například když hrajete ap hrdinu, budete s největší pravděpodobností na midu. Ad hrdinové hrají většinou po boku supporta bot. Silný tank si zahraje sólo top a tím pádem má svou pozici jasnou i jungler.


Cílem začátku hry je farmit, kdy se snažíte posledním zásahem do miniona získat peníze. Čím více a rychleji máte k dispozici peníze, tím rychleji si nakoupíte vylepšení pro svého hrdinu a stáváte se problém v očích nepřítele. Strategií je spousta a každý tým má tu svoji dobře nacvičenou. Kdybych měl uvést nějaký jednoduchý příklad pro ukázku, tak dejme tomu, že necháte farmit své ádéčko a ktomu mu necháte první kily. Tím má obrovskou výhodu v tom, že si velmi brzo ve hře může nakoupit bonusové věci a dává tak například vyšší demage, tím se samozřejmě ještě víc leveluje až se může stát OP champem. To znamená, že je na mnohem vyšší úrovni, než druzí hráči a nadělá u soupeře pořádnou paseku.


S pomocí vašeho OP spoluhráče může mít pak celá hra velmi rychlý spád, kdy se vybije nepřátelský tým a jdou se ničit věže, které překážejí se dostat k nepřátelskému nexusu. Ten zničíte a vyhráváte celou hru. Ono to samozřejmě není tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát. Nikdy dopředu nevíte, s čím soupeř přinde a jak se bude celá hra odehrávat. Jak už jsem se zmínil, strategií je spousta a někdyto opravdu jednoduché není. Nikdy totiž nevidíte celou mapu a tím pádem nevíte, jestli na vás například nečítá soupeř ve křoví a nebo někde jinde schovaný. Navíc může být v jungli schovaných i spousta nástrah, které ani nevidíte. U leších hráčů je pak zase třeba oblíbená strategie, že se celý tým snaží budouvat defenzivní itemy a hrají pouze na jedno ad a jedno ap. Tito dva hráči jsou pak velmi dobře střeženi. V podstatě boj vyvolává tank a atakující šampióni pouze stojí v dáli a škodí nepříteli, který je zadržován přední linií a je mu znemožňováno útočit na největší slabiny. Tankující hráči můžou absorbovat velká zranění a to poskytuje útočícím hrdinům dostatek času na to, aby byl celý nepřátelský tým zničen. Online hry pro dva hráče zdarma se stále vyvíjí a do budoucna se ještě určitě máme na co těšit.

 
SDÍLEJ A ZAHRAJ SI I SE SVÝMI PŘÁTELI
Přidejte si nás na Instagramu 
https://www.instagram.com/insta_dailydeals/



Zahrajte si Big Farm
Vybudujte si svoji kouzelnou farmu, vypěstujte plodiny a začněte sklízet úrodu. Pečlivě se starejte o svá zvířátka, která vám přirostou k srdci jako domácí mazlíčci. Hra je v češtině, klikněte na obrázek s kravičkou a můžete si začít budovat svou farmu.